fbpx

Nasveti vam nudijo nasvete o tem: zakaj je pametno podaljševanje zaupati izkušenim in predanim lash artistom. Kakšen je postopek podaljševanja in na kaj smo pozorni, ko podaljšujemo vaše trepalnice. Preberete lahko tudi, kako skrbeti za vaše nove trepalnice, da bodo obstojne in lepe vse do naslednjega obiska pri nas. Tu bomo razkrivali vse trike in nasvete, ki jih poznamo, da bodo vaše trepalnice vedno lepe in glamurozne.

Kako do zdravih in lepih, naravnih trepalnic

Zdrave, lepe in dolge naravne trepalnice, so nekaj kar si želi vsaka ženska. Čeprav se ne odločite za podaljške, si preberite ta nasvet – kako do lepih, naravnih trepalnic.

kako do lepih naravnih trepalnic

Začnimo pri MASKARI, ki je eden najbolj priljubljenih ženskih produktov

Pri maskari vedno upoštevajmo rok uporabe, saj stare maskare naredijo trepalnice krhke in posledično hitreje odpadejo, hkrati pa lahko povzročajo tudi vnetje oči. Izberimo maskaro, ki je kvalitetna in predvsem neagresivna, torej ne uporabljajmo vodoodpornih saj le te težko odstranimo, kar pa pomeni, da bomo pri odstranjevanje preveč grobe.

Če imate opcijo pa vam bodo trepalnice »hvaležne«, če jih kakšen dan ne namažete in jim pustite, da zadihajo.

Kakšen odstranjevalec ličil uporabljamo

Pomembno je kakšen ODSTRANJEVALEC ličil uporabljamo, naj bo čistilo neagresivno, pomembno pa je, da vsak večer makeup temeljito, vendar nežno odstranimo. Trepalnic ne drgnemo, jih ne vlečemo, ampak nežno tapkamo z vatko, dokler se maskara ne raztopi.

Pazljive pa smo tudi, ko uporabljamo kodralnik za privihanje, saj korenine niso tako močne in jih lahko poškodujemo.

Uporabljajmo olje

Po čiščenju trepalnic lahko nanesete poljubno naravno OLJE za krepitev. Izbira na trgu je pestra: arganovo, kokosovo, itd., meni najljubše je RICINUSOVO OLJE, ki ga vmasiramo v veke ob korenu trepalnic.

Masaža vek poveča pretok krvi in stimulira rast trepalnic, zato si dvakrat dnevno nežno zmasirajte veke in s tem pomagajte trepalnicam pri hitrejši rasti. Na prst kapnemo kapljico olja in masiramo veko po liniji trepalnic.

Druga opcija pa je krtačenje trepalnic, saj tudi to spodbuja lasne mešičke in s tem vplivamo na rast trepalnic. Češemo lahko dvakrat dnevno, ne več kot deset minut, lahko z očiščeno staro maskaro ali glavničkom za trepalnice »namočenim« v naravno olje.

Tudi ZDRAVA IN PRAVILNA PREHRANA prispeva svoj delež k lepim trepalnicam zato poskrbite, da vnesete v telo dovolj vitaminov in proteinov, nekaj tega najdemo v ribah, jajcih, oreščkih in bananah.

Če pa bi radi zares, goste in dolge trepalnice, potem pa nas pokličite in se dogovorite za termin podaljševanja trepalnic 😉

Read more...

Premor med nošenjem podaljšanih trepalnic

premor s trepalnicami

Drage moje, no pa je prišel čas, ko bomo/boste »prisiljene« imeti premor med nošenjem podaljšanih trepalnic, za katerega se nekatere odločate že kar precej let.

Velikokrat se pojavi vprašanje ali je premor sploh potreben?!?

Premor med nošenjem podaljškov nikakor ni nujen, če je storitev opravljena PRAVILNO! To pomeni, da izberemo pravilno dolžino in debelino umetnih trepalnic glede na naravne.

Pri lepljenju smo še posebej pozorni na to, da je količina uporabljenega lepila ravno prava in trepalnice niso zlepljene med seboj.  Med postopkom lepljenja pa pazimo tudi na naše »mladičke« (novo izrasle trepalnice, ki so še kratke in nežne).

Samo na ta način lahko zagotovimo, da se naravne trepalnice ne bodo poškodovale navkljub podaljškom in smo lahko brez skrbi, da potrebujemo premor.

Sama imam »najraje« stranke, ki na podaljševanje trepalnic k meni hodijo že od samega začetka saj tako lahko stalno spremljam stanje njihovih naravnih trepalnic in po potrebi tudi predlagam premor, ki pa po večini ob pravem nanosu trepalnic (in seveda tudi skrbi stranke po nanosu) res ni potreben.

Toda…

Mogoče je včasih kakšen mesec brez podaljškov čisto priporočljiv, da ženske ne pozabimo, da smo tudi naravno zelo lepe.

V tem času, ko smo prisiljeni biti doma, se bodo naše naravne trepalnice »spočile« in obnovile ter bodo zato ob novem setu podaljškov še gostejše in lepše.

Pa še en nasvet: za obnovo in nahranitev trepalnic v tem času »pavze« uporabite ricinusovo olje, saj vam jih bo to lepo okrepilo in pripravilo na nove permanentne trepalnice.

Pazite tudi na zdravo prehrano, ki bo pomagala k lepši in negovani koži na obrazu.

Se kmalu spet vidimo in ostanite zdrave 😉

Read more...

Permanentne ali umetne trepalnice, kakšna je razlika?

Odločite se raje za podaljševanje kot umetne trepalnice

Res je, vse ženske hrepenijo po dolgih in gostih trepalnicah, a nismo vse blagoslovljene z njimi. Na srečo obstaja veliko možnosti, da naše oči zgledajo bolj glamurozne s polnimi in bujnimi trepalnicami. Obstajata dve glavni možnosti za lepši pogled – umetne trepalnice in podaljšane/permanentne. Čeprav z obema postopkoma lahko dosežemo podoben rezultat, sta to dve popolnoma različni stvari.

Spodaj si preberite 6 razlik med umetnimi trepalnicami in permanentnimi.

Umetne trepalnice nanašate sami, podaljševanje pa je postopek, ki zahteva izurjeno roko in oko

Trepalnice, ki jih kupite v trgovini na svoje lepite sami in vsakič, ko jih pritrdite, je to samo za en dan. Zavedati se morate, da z njimi ne morete spati, se tuširati ali se rekreirati. Po drugi strani pa za podaljševanje poskrbimo mi v našem salonu. Za razliko od umetnih trepalnic, vam mi skrbno nalepimo vsako trepalnico posebej in pri tem pazimo, da ne poškodujemo vaših lastnih ali vaših oči. Podaljški so obstojni in zdržijo tudi do enega meseca. Po postopku trepalnice izgledajo kot naravne, le da so veliko bolj polne in lepe oblike.

Umetne trepke so cenejše le na kratek rok

Umetne so na voljo skoraj povsod, lahko jih kupite tudi v drogerijah ali na spletu. Cene se gibljejo med 5 in 25 EUR, odvisno od znamke in količine trepalnic v paketu. Opozarjamo, da je treba tovrstne trepalnice menjati vsak dan, ker niso primerne za spanje saj se lahko oči zaradi njih vnamejo.
Po drugi strani pa, če se odločite za podaljševanje, le to stane 70,00 EUR ob prvem obisku za volumensko in 60,00 EUR za podaljševanje 1na1. Vsak naslednji refil je cenejši, cena refila permanentnih trepalnic pa je odvisna od tega, koliko časa je minilo od vašega zadnjega obiska. Več časa kot preteče od vašega zadnjega obiska, več trepalnic je potrebno nadomestiti in tako se cena viša.

Umetne so težje od permanentnih

Permanentne trepalnice so veliko lažje kot trepalnice, ki jih kupite in nalepit sami. Načeloma je veliko odvisno, katero znamko umetnih trepalnic kupite, a v povprečju so te skoraj enkrat težje kot podaljški. Vedite, da so umetne pogosteje izdelane iz nizko kakovostnih umetnih vlaken, ki so težja in tudi bolj alergena. Prav tako permanentne trepalnice izpadejo naravnejše, so mehkejše in skoraj prepričani smo, da niti vedeli ne boste, da jih nosite. Pa vendar, izgledali boste naravnost čudovito.

Permanentne zahtevajo nekaj več nege

Polagamo vam na srce, če boste za vaše podaljšane trepalnice samo malce poskrbeli, vam bodo v ponos in druge ženske vam jih bodo zavidale vse do naslednjega refila 😉 Umetne niso tako obstojne kot permanentne, sicer so povsem v redu a samo toliko časa, dokler jih ne zmočite in odpadejo, ali pa se obrišete z roko prek oči in jih po pomoti odlepite.
Po drugi strani pa lepilo, ki skrbi, da permanentne trepalnice ostanejo na svoje mestu, nima rado agresivnih čistil za kožo in bombažnih blazinic. Če boste trepalnice grobo drgnili ali namazali s topilom bodo prej odpadle in bo potreben ponoven obisk v našem lepotnem salonu. Upoštevajte tudi, da prvi 24 ur po podaljševanju, trepalnic ne smete močiti z vodo, zato je potrebna previdnost pri umivanju obraza.

Podaljševanje je trajnejše in cenejše

Permanentne trepalnice so ob primerni negi obstojne tudi do 5 tednov medtem ko umetne lahko nosite samo enkrat, mogoče dvakrat, potem pa lepilo izgubi svojo moč. Za razliko od umetnih trepalnic vam pri podaljških ni potrebno skrbeti, da bi vam nenadoma odpadle vse. Po vrhu vsega pa umetne trepalnice, tako kot nam že ime pove, izgledajo veliko bolj umetno. Čeprav obstajajo zelo lepe trepalnice za samostojno aplikacijo, so permanentne v 99,9% naravnejšega izgleda. Pravzaprav ljudje sploh ne ločijo permanentnih trepalnic od naravnih.

Udobnejše

Na podaljševanje greste samo enkrat na mesec, umetne pa morate vsako jutro nalepiti sami. Zakaj bi izgubljali čas, če poznate idealno rešitev – podaljševanje trepalnic Luxus v kozmetičnem salonu Beauty Spot Domžale.

permanetne ali umetne trepalnice?

Vas zanima zakaj mora biti podaljševanje trepalnic opravljeno profesionalno?

Če je vaša koža problematična, ne oklevajte in se naročite na nego obraza!

Read more...

Zakaj morajo biti permanentne trepalnice narejene profesionalno

Na kaj morate biti pozorni preden se odločite za permanentne trepalnice

Preden se odločite za permanentne trepalnice se najprej pozanimajte kdo je tisti, ki vam jih bo naredil. Naj vam ne bo nerodno zastaviti dodatnih vprašanj, pozanimajte se o izkušnjah in materialih, ki jih uporabljajo pri podaljševanju trepalnic. Polagamo vam na srce, naj na vašo odločitev ne vpliva ugodna cena. Samo profesionalno izveden postopek zagotavlja vrhunske rezultate in za vaše oči zdravo ter varno odločitev.

Neprofesionalno opravljen postopek podaljševanja je lahko za vas tudi neprijeten

Pride lahko do trajnih poškodb, če so podaljški predolgi glede na vaše lastne ali prilepljene povsem pri korenu, lahko pride do izpadanja vaših trepalnic, ker so preobtežene in nepravilno obremenjene. Večkrat kot je postopek opravljen nepravilno, večkrat bodo trepalnice prezgodaj odpadle, to počasi pripelje do tega, da trepalnica na tem mestu ne raste več-

Odločite se za lepotni salon, ki velja za specialista na področju permanentnih trepalnic, ne prepustite vaših oči nekomu, ki je ravno kupil pripomočke za lepljenje trepalnic in oglašuje najugodnejšo ceno. Verjetno se s tem ukvarja zgolj zato, ker je pri prijateljici slišala, da so “trepke” trenutno v trendu.

Vprašajte se ali je punca, ki vam bo podaljševala trepalnice, obiskovala šolanja in je prejela certifikat, ki ga dobiš po opravljenem šolanju. Koliko časa se v salonu, za katerega se odločate, že ukvarjajo s tem, tudi to je lahko dober podatek o kvaliteti storitve. Vedeti morate tudi kakšne materiale uporabljajo, je lepilo farmacevtsko testirano in ima vse certifikate. Kvaliteta permanentnih trepalnic, ki jih uporabljajo je pomembna. Če so podaljški trepalnic plastični na otip in težki, zahtevajte druge še bolje pa je, da poiščete nekoga drugega, ki uporablja boljše materiale.

V našem studiu se s tem ukvarjamo že več kot deset let. Lahko se pohvalimo s številnimi zadovoljnimi strankami, ki se redno vračajo v Beauty Spot.

permanentne podaljšane trepalnice

Posvetujte se glede dolžine trepalnic, ki jih boste imeli

Pred postopkom v našem salonu vedno najprej pogledamo moč, dolžino in zdravje vaših trepalnic in se na podlagi tega skupaj odločimo katera dolžina je za vas najprimernejša. Nikakor ne želimo škodovati vašim naravnim trepalnicam, zato je ta korak v postopku zalo pomemben. Od dolžine in debeline trepalnic je tudi odvisno kako naravno bodo nove trepalnice izgledale.

Ko se enkrat odločimo katera dolžina trepalnic odgovarja se začne postopek nanašanja. Prvič postopek traja do dve uri, refil pa od ene do ure in pol, odvisno koliko trepalnic je potrebno dopolniti.

Na koncu lahko preverite, če so vaše trepalnice dobro narejene tako, da s ščetkico (kar pri nas naredimo že mi) razčešete trepalnice, če se glavniček zatakne pomeni, da so trepalnice zlepljene in to lahko pomeni izpadanje vaših trepalnic zaradi preveč nanesenega lepila. Pri nas posebej pazimo na to, da je vsaka trepalnica ali čopek, nalepljena mikroskopsko natančno z ravno prav lepila,

Če ste bile na trepkah nekje, kjer so se vam pojavile »bunkice« lepila pri vekah ali so vaše trepalnice razmršene vam svetujemo, da jih odstranite saj lahko poškodujejo vaše. Ne odstranjujte jih sami, naj to namesto vas naredi strokovno usposobljena oseba.

Poanta tega zapisa se skriva v tem, da bi radi sporočili, da so permanentne trepalnice nekaj povsem varnega in vašim očem neškodljivega, če to opravi oseba, ki je za to pravilno usposobljena, pri nas smo specialisti za vrhunsko podaljšane trepalnice in zagotavljamo popolno storitev.

Preden se odločite za nekaj cenovno ugodnega še enkrat premislite, kaj zares hočete in ali želite svojim očem samo najboljše. Obiščite nas in vaše trepalnice bodo poudarile vaše oči, pogled bo zapeljivejši in še to – maskare ne boste potrebovali več 😉

Permanentne trepalnice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberite si kakšna je razlika med umetnimi trepalnicami in permanentnimi ter še malo o podaljševanju trepalnic.

Vas morda zanima nega obraza?

Read more...