fbpx

Do naravno lepe in zdrave kože pomaga piling za obraz

Tudi piling za obraz lahko štejemo k redni negi telesa. Redna in pravilna nega je ključna za ohranjanje zdravja in lepega videza. Ker pa imamo pri tem na voljo celo vrsto možnosti, je treba včasih kar premišljeno izbrati tiste, ki lahko ponudijo najboljši učinek. Poleg tega se pogosto odločamo med profesionalnimi storitvami in enostavnejšimi rešitvami, ki jih lahko opravimo kar sami doma.

Postavljeni smo torej pred široko paleto različnih možnosti, med temi pa je treba skleniti tisto odločitev, ki bo vodila do kar najboljšega rezultata – lepega in zdravega telesa. Na srečo lahko izpostavimo nekatere storitve, ki jih lahko priporočimo prav vsakomur.

To je tudi piling za obraz, s katerim lahko hitro in brez večjih težav naredimo veliko razliko – prav z obrazom se namreč najprej predstavimo svetu!

Piling za obraz v domžalahPiling je res priporočljiv praktično za vsakogar, a vseeno moramo biti zelo pazljivi pri tem, kaj nanašamo na svojo kožo. Vsak mora najti pravo rešitev zase, saj ne moremo pričakovati, da bo vsak piling odgovarjal različnim tipom kože. Ravno zato je najbolje, da v iskanju idealne rešitve obiščemo kozmetični salon, kjer bomo znali pravo rešitev ponuditi izkušeni strokovnjaki.

Piling za obraz v profesionalni izvedbi

Sredstva za piling lahko najdemo na prodajnih policah pri raznih trgovcih ali jih naročimo preko spleta, pravzaprav pa je možno razna sredstva izdelati tudi doma. Nekatera celo iz sestavin, ki jih imamo verjetno že pri roki. A tovrstno početje ne more zagotoviti prepričljivih rezultatov, v najslabšem primeru pa koži celo škodujemo.

Veliko bolje se obnese profesionalni piling za obraz, ki ga nudimo strokovnjaki v kozmetičnem salonu. V tem primeru ste namreč lahko prepričani, da bo piling v celoti ustrezal specifikam kože na obrazu. To je zelo pomembno za prijetno izkušnjo in odličen končni učinek!

V profesionalnih salonih, kot je naš kozmetični salon Beauty Spot Domžale, imamo prav tako pestro izbiro storitev. Tu smo vam na voljo strokovnjaki, ki bomo pomagali pri odločitvi za pravo rešitev.

Izbira pilinga je odvisna od tega, s kakšno kožo imamo opravka. Koža se odziva na dejavnike okolja, prav tako imajo velik vpliv genetski dejavniki, svoje doda še prehrana in seveda splošna nega obraza. V tej kombinaciji je vsak obraz unikaten, kar pomeni, da potrebuje tudi prilagojeno nego.

Ker s pilingom močno posegamo v vrhnji sloj kože na obrazu, je še posebej pomembno, da izberemo prava sredstva in profesionalni tretma.

Kakšni pilingi so na voljo v našem kozmetičnem salonu?

Predvsem takšni, ki povsem ustrezajo strukturi in specifikam kože na obrazu. Vsak bo našel rešitev zase. Na voljo so seveda univerzalni pilingi, ki jih lahko preizkusi vsak, ki nima posebej občutljive, suhe ali mastne kože. Takšni tretmaji so kot nalašč za redno nego kože, priporoča se tedensko izvajanje, lahko tudi dvakrat tedensko.

Celovit program nege obraza se določi tudi na podlagi drugih dejavnikov, na primer starosti in morebitnih težav s kožo.

V vsakem primeru pa je piling priporočljiv, saj spodbuja prekrvavitev kože, izboljša učinke splošne nege. Pomaga pri zaščiti kože in seveda v trenutku polepša videz obraza. Tako je lahko to prava rešitev tudi za tiste, ki želijo le nekoliko osvežiti svojo podobo pred kakšnim javnim nastopom.

Še boljši učinek lahko ponudi piling za obraz, ki je prilagojen kakšnim posebnim težavam s kožo na obrazu. Pogosto gre za suho in občutljivo kožo, do katere običajna kozmetična sredstva niso posebej prijazna. Izbrati je treba prilagojena sredstva, ki bodo kožo čistila, negovala in nahranila, ne da bi jo pretirano obremenjevala.

To ni enostavna naloga, zato lahko delo brezskrbno zaupate le izkušenim strokovnjakom, ki se dobro spoznamo na vse razpoložljive možnosti.

S takšnim pilingom želimo običajno doseči kakšne povsem konkretne učinke. To bo s pomočjo profesionalnih storitev v našem kozmetičnem salonu gotovo uspelo.

Piling namenjen mastni koži na obrazu

Žleze v koži proizvajajo oljnato snov, ki jo imenujemo sebum. Sebum je nadvse pomembna snov za vzdrževanje zdrave in mladostne kože, ki lahko pri pretiranem izločanju povzroči težave. V tem primeru je lahko takšna nega izvrstna rešitev, a spet je treba premišljeno izbrati pravo sredstvo in profesionalni tretma.

Ne želimo namreč odstraniti celotnega oljnega filma, ki naredi kožo sijočo, mehko in mladostno.

Primerno nego je treba izbrati glede na stanje kože in željene rezultate, predvsem pa s posegi v tem primeru ne smemo pretiravati. Kaj lahko se zgodi, da v želji po hitrih rezultatih s pilingom odstranimo občutljivo plast kože. Ta skrbi za hidracijo in zaščito, še posebej s kakšnimi agresivnimi domačimi sredstvi.

Druge prednosti profesionalnega pilinga

Že to, da znamo izkušeni strokovnjaki svetovati in usmerjati med množico izdelkov in tretmajev, je odličen razlog za obisk profesionalnega kozmetičnega salona. Seveda pa ni edini – tudi tisti, ki se sicer dobro znajdejo pred domačim ogledalom, bodo deležni mnogih koristnih prednosti.

Strokovnjaki lahko zagotovimo najboljši rezultat pri uporabi prilagojenih sredstev in storitev. Dobro se spoznamo na to, kakšen učinek lahko pričakujemo pri uporabi različnih sredstev, tako da bodo znali nego obraza do potankosti prilagoditi potrebam vsakega posameznika.

Predvsem se s tem zanesljivo izognemo kakšnim težavam, ki rade nastopijo pri eksperimentiranju z domačimi sredstvi, še posebej pri reševanju kakšnih težav s kožo na obrazu.

Za nameček pa je obisk našega kozmetičnega salona v Domžalah tudi edinstvena izkušnja, ki ne ponuja le sijoče, lepe in zdrave kože, temveč pomiri tudi duha. Nega obraza poleg pilinga vključuje tudi druge storitve, sproščujočo masažo obraza, vratu in ramen.

Obisk salona tako postane pravo doživetje, ki zelo posrečeno razbije monotonost delovnih dni.

Nazadnje pa omenimo še pomoč pri načrtovanju splošne nege kože. Obiskovanje kozmetičnega salona je vsekakor koristno pri vzdrževanju zdrave in lepe kože, a veliko moramo za to postoriti že sami doma. V Beauty Spot Domžale lahko dobite tudi dobre nasvete in prava sredstva, tako da bo tudi domača nega učinkovitejša!

Read more...

Permanentne ali umetne trepalnice, kakšna je razlika?

Odločite se raje za podaljševanje kot umetne trepalnice

Res je, vse ženske hrepenijo po dolgih in gostih trepalnicah, a nismo vse blagoslovljene z njimi. Na srečo obstaja veliko možnosti, da naše oči zgledajo bolj glamurozne s polnimi in bujnimi trepalnicami. Obstajata dve glavni možnosti za lepši pogled – umetne trepalnice in podaljšane/permanentne. Čeprav z obema postopkoma lahko dosežemo podoben rezultat, sta to dve popolnoma različni stvari.

Spodaj si preberite 6 razlik med umetnimi trepalnicami in permanentnimi.

Umetne trepalnice nanašate sami, podaljševanje pa je postopek, ki zahteva izurjeno roko in oko

Trepalnice, ki jih kupite v trgovini na svoje lepite sami in vsakič, ko jih pritrdite, je to samo za en dan. Zavedati se morate, da z njimi ne morete spati, se tuširati ali se rekreirati. Po drugi strani pa za podaljševanje poskrbimo mi v našem salonu. Za razliko od umetnih trepalnic, vam mi skrbno nalepimo vsako trepalnico posebej in pri tem pazimo, da ne poškodujemo vaših lastnih ali vaših oči. Podaljški so obstojni in zdržijo tudi do enega meseca. Po postopku trepalnice izgledajo kot naravne, le da so veliko bolj polne in lepe oblike.

Umetne trepke so cenejše le na kratek rok

Umetne so na voljo skoraj povsod, lahko jih kupite tudi v drogerijah ali na spletu. Cene se gibljejo med 5 in 25 EUR, odvisno od znamke in količine trepalnic v paketu. Opozarjamo, da je treba tovrstne trepalnice menjati vsak dan, ker niso primerne za spanje saj se lahko oči zaradi njih vnamejo.
Po drugi strani pa, če se odločite za podaljševanje, le to stane 70,00 EUR ob prvem obisku za volumensko in 60,00 EUR za podaljševanje 1na1. Vsak naslednji refil je cenejši, cena refila permanentnih trepalnic pa je odvisna od tega, koliko časa je minilo od vašega zadnjega obiska. Več časa kot preteče od vašega zadnjega obiska, več trepalnic je potrebno nadomestiti in tako se cena viša.

Umetne so težje od permanentnih

Permanentne trepalnice so veliko lažje kot trepalnice, ki jih kupite in nalepit sami. Načeloma je veliko odvisno, katero znamko umetnih trepalnic kupite, a v povprečju so te skoraj enkrat težje kot podaljški. Vedite, da so umetne pogosteje izdelane iz nizko kakovostnih umetnih vlaken, ki so težja in tudi bolj alergena. Prav tako permanentne trepalnice izpadejo naravnejše, so mehkejše in skoraj prepričani smo, da niti vedeli ne boste, da jih nosite. Pa vendar, izgledali boste naravnost čudovito.

Permanentne zahtevajo nekaj več nege

Polagamo vam na srce, če boste za vaše podaljšane trepalnice samo malce poskrbeli, vam bodo v ponos in druge ženske vam jih bodo zavidale vse do naslednjega refila 😉 Umetne niso tako obstojne kot permanentne, sicer so povsem v redu a samo toliko časa, dokler jih ne zmočite in odpadejo, ali pa se obrišete z roko prek oči in jih po pomoti odlepite.
Po drugi strani pa lepilo, ki skrbi, da permanentne trepalnice ostanejo na svoje mestu, nima rado agresivnih čistil za kožo in bombažnih blazinic. Če boste trepalnice grobo drgnili ali namazali s topilom bodo prej odpadle in bo potreben ponoven obisk v našem lepotnem salonu. Upoštevajte tudi, da prvi 24 ur po podaljševanju, trepalnic ne smete močiti z vodo, zato je potrebna previdnost pri umivanju obraza.

Podaljševanje je trajnejše in cenejše

Permanentne trepalnice so ob primerni negi obstojne tudi do 5 tednov medtem ko umetne lahko nosite samo enkrat, mogoče dvakrat, potem pa lepilo izgubi svojo moč. Za razliko od umetnih trepalnic vam pri podaljških ni potrebno skrbeti, da bi vam nenadoma odpadle vse. Po vrhu vsega pa umetne trepalnice, tako kot nam že ime pove, izgledajo veliko bolj umetno. Čeprav obstajajo zelo lepe trepalnice za samostojno aplikacijo, so permanentne v 99,9% naravnejšega izgleda. Pravzaprav ljudje sploh ne ločijo permanentnih trepalnic od naravnih.

Udobnejše

Na podaljševanje greste samo enkrat na mesec, umetne pa morate vsako jutro nalepiti sami. Zakaj bi izgubljali čas, če poznate idealno rešitev – podaljševanje trepalnic Luxus v kozmetičnem salonu Beauty Spot Domžale.

permanetne ali umetne trepalnice?

Vas zanima zakaj mora biti podaljševanje trepalnic opravljeno profesionalno?

Če je vaša koža problematična, ne oklevajte in se naročite na nego obraza!

Read more...

Veste da med gel nohti in gelish nohti obstaja razlika? Permanentno lakiranje ni enako kot gel nohti.

Čeprav se sliši skoraj povsem enako, izraz gelish nohti oziroma permanentno lakiranje, predstavlja lakiranje s permanentnim lakom , drug izraz pa izdelavo oziroma oblikovanje nohtov s posebnim gelom.

Permanentno lakiranje

Za tovrstno lakiranje se uporablja permanentni lak, ki ga na nohte nanesemo z navadnim čopičkom, kot vsak drug lak za nohte, a ga na koncu postopka še dodatno posušimo pod UV lučjo. Poleg popolne zaščite nohta, permanentni lak tudi prekrije morebitne površinske poškodbe nohtov. Permanentno lakiranje zagotavlja naraven, zdrav videz, ker se barva popolnoma sprime z vašimi nohti.
Kar morate vedeti je, da s permanentnim lakiranjem nohtov ni možno podaljševati ali jih dodatno oblikovati, z obstojno barvo prekrijemo vaše naravne nohte in la ta zdrži tudi do štiri tedne.
Permanentno lakiranje priporočamo vsem z zdravimi nohti.

In kaj so potem gel nohti?

Imate težave s prekratkimi nohti, ki se lomijo, mogoče radi grizete vaše nohte pa bi se radi odvadili? Poznamo rešitev – gel nohti. Z gelom za nohte, ki se prav tako suši pod UV lučjo, lahko vaše naravne nohte podaljšujemo, oblikujemo in ojačamo. Čeprav so noti, zaradi dodatne plasti gela, nekoliko debelejši, jih oblikujemo tako, da ne izpadejo kot umetni. Pri delu pazimo na to, da jih oblikujemo po obliki vaših nohtov in jih prilagodimo vašim prstom. Gel najprej nanesemo na nohte in ga posušimo, ko pridemo do željene dolžine jih oblikujemo in na koncu še pobarvamo z izbrano barvo. Obstojni so bolj kot permanentno lakirani nohti a je vseeno priporočljivo obnavljanje na približno pet tednov. V tem času namreč nohti po naravni poti toliko zrastejo, da se vidi narastek.

Z gelom dosežem lep in zdrav izgled nohtov, čeprav so vaši naravni morda mehki, lomljivi ali poškodovani. Tega s permanentnim lakom ni možno storiti. V primeru, da grizete nohte vas bo lepota gel nohtov hitro odvrnila od tega početja, ko bost enkrat videli kako lepi so lahko vaši nohti, boste hitro prenehali s to razvado 😉

Naj vaši nohti zasijejo v povsem novi luči in naj govorijo namesto vas. Bodi lepa, bodi ženska 😉

permanentno lakiranje nohtov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poleg popolnih gelish nohtov pri nas poskrbimo tudi za izjemno lepe trepalnice, če imate težave s kožo vam lahko pomagamo odpraviti tudi te, z redno nego obraza.

Read more...

Zakaj morajo biti permanentne trepalnice narejene profesionalno

Na kaj morate biti pozorni preden se odločite za permanentne trepalnice

Preden se odločite za permanentne trepalnice se najprej pozanimajte kdo je tisti, ki vam jih bo naredil. Naj vam ne bo nerodno zastaviti dodatnih vprašanj, pozanimajte se o izkušnjah in materialih, ki jih uporabljajo pri podaljševanju trepalnic. Polagamo vam na srce, naj na vašo odločitev ne vpliva ugodna cena. Samo profesionalno izveden postopek zagotavlja vrhunske rezultate in za vaše oči zdravo ter varno odločitev.

Neprofesionalno opravljen postopek podaljševanja je lahko za vas tudi neprijeten

Pride lahko do trajnih poškodb, če so podaljški predolgi glede na vaše lastne ali prilepljene povsem pri korenu, lahko pride do izpadanja vaših trepalnic, ker so preobtežene in nepravilno obremenjene. Večkrat kot je postopek opravljen nepravilno, večkrat bodo trepalnice prezgodaj odpadle, to počasi pripelje do tega, da trepalnica na tem mestu ne raste več-

Odločite se za lepotni salon, ki velja za specialista na področju permanentnih trepalnic, ne prepustite vaših oči nekomu, ki je ravno kupil pripomočke za lepljenje trepalnic in oglašuje najugodnejšo ceno. Verjetno se s tem ukvarja zgolj zato, ker je pri prijateljici slišala, da so “trepke” trenutno v trendu.

Vprašajte se ali je punca, ki vam bo podaljševala trepalnice, obiskovala šolanja in je prejela certifikat, ki ga dobiš po opravljenem šolanju. Koliko časa se v salonu, za katerega se odločate, že ukvarjajo s tem, tudi to je lahko dober podatek o kvaliteti storitve. Vedeti morate tudi kakšne materiale uporabljajo, je lepilo farmacevtsko testirano in ima vse certifikate. Kvaliteta permanentnih trepalnic, ki jih uporabljajo je pomembna. Če so podaljški trepalnic plastični na otip in težki, zahtevajte druge še bolje pa je, da poiščete nekoga drugega, ki uporablja boljše materiale.

V našem studiu se s tem ukvarjamo že več kot deset let. Lahko se pohvalimo s številnimi zadovoljnimi strankami, ki se redno vračajo v Beauty Spot.

permanentne podaljšane trepalnice

Posvetujte se glede dolžine trepalnic, ki jih boste imeli

Pred postopkom v našem salonu vedno najprej pogledamo moč, dolžino in zdravje vaših trepalnic in se na podlagi tega skupaj odločimo katera dolžina je za vas najprimernejša. Nikakor ne želimo škodovati vašim naravnim trepalnicam, zato je ta korak v postopku zalo pomemben. Od dolžine in debeline trepalnic je tudi odvisno kako naravno bodo nove trepalnice izgledale.

Ko se enkrat odločimo katera dolžina trepalnic odgovarja se začne postopek nanašanja. Prvič postopek traja do dve uri, refil pa od ene do ure in pol, odvisno koliko trepalnic je potrebno dopolniti.

Na koncu lahko preverite, če so vaše trepalnice dobro narejene tako, da s ščetkico (kar pri nas naredimo že mi) razčešete trepalnice, če se glavniček zatakne pomeni, da so trepalnice zlepljene in to lahko pomeni izpadanje vaših trepalnic zaradi preveč nanesenega lepila. Pri nas posebej pazimo na to, da je vsaka trepalnica ali čopek, nalepljena mikroskopsko natančno z ravno prav lepila,

Če ste bile na trepkah nekje, kjer so se vam pojavile »bunkice« lepila pri vekah ali so vaše trepalnice razmršene vam svetujemo, da jih odstranite saj lahko poškodujejo vaše. Ne odstranjujte jih sami, naj to namesto vas naredi strokovno usposobljena oseba.

Poanta tega zapisa se skriva v tem, da bi radi sporočili, da so permanentne trepalnice nekaj povsem varnega in vašim očem neškodljivega, če to opravi oseba, ki je za to pravilno usposobljena, pri nas smo specialisti za vrhunsko podaljšane trepalnice in zagotavljamo popolno storitev.

Preden se odločite za nekaj cenovno ugodnega še enkrat premislite, kaj zares hočete in ali želite svojim očem samo najboljše. Obiščite nas in vaše trepalnice bodo poudarile vaše oči, pogled bo zapeljivejši in še to – maskare ne boste potrebovali več 😉

Permanentne trepalnice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberite si kakšna je razlika med umetnimi trepalnicami in permanentnimi ter še malo o podaljševanju trepalnic.

Vas morda zanima nega obraza?

Read more...