fbpx

Ulica Nikola Tesla 15,
1230 Domžale
Tel: +386(0)31 747 044

Laminacija obrvi

Beauty Spot Domžale

Laminacija obrvi je revolucionarna tehnika oblikovanja obrvi, ki je postala zelo priljubljena med ženskami, ki želijo imeti lepe in polne obrvi. S tem postopkom dosežemo, da so obrvi mehke in gladke ter hkrati bolj poudarjene. Obenem pa zagotavlja dolgotrajen rezultat, saj laminirana oblika obrvi ohrani svoj videz približno od 4 do 6 tednov.

Kliknite na spodnji gumb, pokličite in rezervirajte termin.

gumb za klic beauty spot

Laminacija obrvi domžale

Laminacija obrvi – cena

Ko se odločate za laminacijo obrvi bodite pozorni, da le to opravi stilistka z izkušnjami, ki uporablja vrhunske preparate. V našem kozmetičnem salonu imamo certifikat za izvajanje ter ustrezno opremo in izdelke s katerimi zagotavljamo, da bo postopek prijeten in uspešen ter, da boste z rezultatom zadovoljni. Torej, če želite imeti lepe in poudarjene obrvi, ki jih boste lahko nosili s ponosom in brez skrbi, potem je laminacija prava izbira za vas.

Prav to dobite pri nas, cena laminacije obrvi je 40 €, celoten postopek pa traja 40 do 60 minut.

Kakšen je postopek laminacije obrvi in kako poteka?

Laminacijo obrvi izvajamo z uporabo posebnih preparatov, ki obrvi nahranijo, jim dodajo volumen ter jih postavijo v želeno smer. Celoten postopek vključuje “kodranje” dlačic na obrveh, za polnejši in bolj enakomeren videz. S pomočjo laminacije bodo dlačice obrvi ostale na svojem mestu tudi po umivanju in po nanosu/odstranjevanju ličil.

 

Postopek je prijeten in neboleč:

 • Najprej vam na obrvi nanesem kremo, ki dvigne dlačice.
 • Nato dlačice na obrveh s posebno krtačko češemo navzgor, da jih usmerimo v isto smer.
 • Potem je na vrsti obdelava z nevtralizatorjem, ki vaše obrvi fiksira na svojem mestu.
 • Zadnji korak je uporaba hranilnega olje, ki pomaga preprečiti draženje kože in suhost dlačic, ki ju lahko povzročijo preparati, uporabljeni med postopkom.
 • Celoten postopek traja maksimalno eno uro.

Dodatno med postopkom lahko uredimo še:

 • puljenje odvečnih dlačic obrvi
 • voskanje za oblikovanje želenega loka
 • barvanje obrvi za izboljšanje ali spremembo barve

Kakšne so glavne prednosti?

 • Poudarjene in polne obrvi: pomaga poudariti naravno obliko obrvi in doda volumen, kar vam lahko pomaga doseči bolj definiran videz obraza.
 • Volumen: Dodat volumen in polnost vašim obrvem, kar je še posebej koristno za tiste z redkimi ali tanjšimi obrvmi.
 • Dolgotrajni rezultati: Lepe obrvi zadržijo obliko 4 do 6 tednov, kar pomeni, da ni potrebno dnevno “popravljanje” obrvi.
 • Enostavno vzdrževanje: Ne zahteva posebnega vzdrževanja in vam ni treba skrbeti, da bi se obrvi razmazale, kot se lahko zgodi z ličili.
 • Brez bolečin: Celoten postopek je neboleč in ne vključuje uporabe epilatorja ali voska.

Komu priporočamo laminacijo obrvi?

Laminacija je odlična izbira za tiste, ki imajo asimetrične obrvi, močne in “neubogljive” obrvi, ki rastejo v različne smeri. Z laminacijo obrvi lahko dosežemo želeno obliko obrvi, ne da bi morali uporabljati senčila ali ličila. Poleg tega zmanjšuje potrebo po rednem popravljanju obrvi, saj ohranja želeno obliko več tednov.
Po samem postopku ne boste potrebovali veliko časa, da bi poskrbeli za obrvi, saj bodo le te ostale v želeni obliki. Poleg tega ne boste potrebovali veliko ličil, da bi obrvi izgledale lepo in definirano. Pomembno je samo, da obrvi dnevno “nahranite” s primernimi produkti.

Postopek ni primeren za izredno tanke in redke obrvi, prav tako pa so kontraindikacije tudi oslabljen imunski sistem, alergije na snovi v postopku, hormonske motnje, poškodovana koža na obrveh…

Laminacija obrvi

Pošljite nam povpraševanje

Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času

tina s podaljšanimi trepalnicami
tehnika podalšjevanja 1 na 1
slika lepih trepalnic
trepalnice volumensko podaljševanje
 • 0
 • 25 februarja, 2023