fbpx

Ulica Nikola Tesla 15,
1230 Domžale
Tel: +386(0)31 747 044

Podaljševanje trepalnic

Beauty Spot Domžale

Specialisti za podaljševanje trepalnic s katerim se tu v Domžalah ukvarjamo že več kot 10 let. Če bi zjutraj radi spali dlje (nič več dolgotrajnega ličenja) in brez skrbi, da se vam bo “maskara razmazala” ravno takrat, ko je to najmanj potrebno ter bili vedno brezhibno urejeni, potem je to tisto kar potrebujete. Pri svojem delu uporabljamo samo vrhunske materiale, svetovno priznanih proizvajalcev in skrbimo za to da je izkušnja prijetna.

Kliknite na spodnji gumb, pokličite in rezervirajte termin.

gumb za klic beauty spot

zelo natančno podaljševanje trepalnic

Cena podaljševanja trepalnic

Cena je odvisna od postopka za katerega se odločite. Lahko se odločite za volumensko podaljševanje ali 1 na 1. Cena za volumensko je nekoliko višja, ker zahteva več časa in materiala, a je končni rezultat lahko veliko lepši.

CENIK podaljševanja trepalnic:

Cena volumenske trepalniceCena trepalnice 1 na 1
Prvi obisk 70 €Prvi obisk 60 €
Refil 2 tedna 40 €Refil 2 tedna 30 €
Refil 3 tedne 50 €Refil 3 tedne 40 €
Refil 4 tedne 60 €

podaljšane trepalnice v Beuty Spot Domžale

PODALJŠEVANJE TREPALNIC ZA LEPŠI POGLED IN BOLJ UDOBEN VSAKDAN

Vedno smo rade urejene vendar nam časa za ličenje včasih tudi primanjkuje zato je podaljševanje  idealna rešitev. Dolge, goste in lepe trepalnice so tisto kar si želimo a morda nismo imele sreče, da bi bile trepalnice takšne že po naravi. Nanašanje maskare vsako jutro, po vsaki aktivnosti ali dežni kapljici ravno takrat, ko je to najmanj potrebno.

Če ste aktivni, zaposleni in vedno v stiski s časom (morda radi samo malce dlje podremate zjutraj), potem bodo permanentno podaljšane trepalnice kot nalašč za vas.

Če je maskara v vaši torbici nepogrešljiv pripomoček potem je to vaša rešitev. Ne samo, da boste po posegu brezskrbno skočili v vodo, morda pretekli kak kilometer ali se podali v savno brez skrbi, da boste “razmazani”, vaše trepalnice bodo takšne kot jih vidite v videospotih ali pri filmskih zvezdah. Glamurozne, daljše in polnejšega videza ter tako lahke, da niti vedeli ne boste da jih imate – permanentne trepalnice.

ZAKAJ PODALJŠEVANJE?

Če ste kdaj preizkusili trepalnice, ki si jih lahko namestite sami doma veste, da izgledajo nenaravno in umetno. Težava je tudi njihova obstojnost saj ostanejo na svojem mestu zelo kratek čas in jih je po kakem dnevu ali dveh potrebno ponovno namestiti. Ravno zaradi tega so permanentne trepalnice, ki vam jih namestim v mojem studiu, toliko bolj popularne.

Podaljševanje trepalnic zagotavlja povsem naraven izgled in predvsem neverjetno udobje. Postopek nanašanja je prijeten, ob pomirjujoči glasbi lahko celo zadremate. Nove, mehke trepalnice vsako posebej, eno za drugo natančno nalepim na vašo naravno trepalnico. Po posegu nihče ne bo opazil, da to niso vaše lastne trepalnice (hihi… pa vendar bodo dolge in goste)

KAKO POTEKA PODALJŠEVANJE?

Ob prvem obisku se vam posvetimo in skupaj bomo ugotovili kakšne so vaše želje in potrebe. Po posvetu, vam bom glede na stanje vaših trepalnic predlagala tiste, ki bodo za vas najboljše. Ne bojte se, če so vaše trepalnice dolge najmanj štiri milimetre potem vam bom z veseljem namestila take, ki nikakor ne bodo poškodovale vaših naravnih.

Na žalost vam ne morem obljubiti zares ekstremnih rezultatov, če so vaše trepalnice že po naravi pretanke in kratke, ker bi s tem le škodovala vašim.

Če želite predvsem naraven videz potem vam ne svetujem nanosa trepalnic, ki so daljše kot vaše naravne.

Po posvetovanju kakšen videz želite doseči, vam na vaše trepalnice previdno nalepim nove. Te ostanejo na svojem mestu dokler ne izpade vaša (60 – 90 dni), zato je na vsake tri tedne čas za refil (obnovo) – ponovno nanašanje svilenih trepalnic.

Postopek prvič ponavadi traja približno 2h, obnova pa 1 – 1,5h.

Za večjo obstojnost vam svetujem, da ste pozorni katera ličila uporabljate. Predvsem se izogibajte tistih, ki bazirajo na olju saj lahko uničijo lepilo in tako nove trepalnice prej odpadejo.

permanetne trepalnice

POGOSTA VPRAŠANJA GLEDE PODALJŠEVANJA TREPALNIC

Bodo nove trepalnice poškodovale moje naravne?

 • Podaljševanje trepalnic kot ga izvajamo v Beauty Spot-u, zahteva izurjeno roko, oko in natančnost. Preden prvič začnemo s podaljševanjem, najprej preverim v kakšnem stanju so vaše naravne trepalnice in šele potem se skupaj odločimo katere bodo prave za vas. Tako je praktično nemogoče, da bi bile nove pretežke ali predolge, da bi lahko poškodovale vaše.V nekaterih primerih, ko je delo opravljeno površno in nestrokovno, lahko pride do prezgodnjega izpadanja naravnih trepalnic, če so podaljški pritrjeni na več kot eno naravno naenkrat ali, če so trepalnice predolge in pretežke za vaše naravne.Če je podaljševanje opravljeno, tako kot pri nas – profesionalno, ni nobene skrbi, da bi se poškodovale vaše naravne.

Zakaj potrebujem refil trepalnic

 • Obstajajo trije razlogi zakaj morate na približno tri tedne hoditi na refil (ponovno dodajanje sintetičnih trepalnic). Prvi je, ker vaše naravne trepalnice rastejo in tako izrivajo permanentne trepalnice. Drugi razlog, vaše naravne trepalnice po naravi izpadajo (skupaj s podaljšanimi trepalnicami) in potem zopet zrastejo na istem mestu. Tretjič, lepilo popusti in podaljšane trepalnice odpadejo. Katerikoli izmed teh treh je lahko razlog, da izgubljate podaljške trepalnic in jih je potrebno nadomestiti z novimi.

Za katere trepalnice naj se odločim?

 • Odgovor je v največji meri odvisen od tega kakšne oblike je vaše oko in kakšne so vaše naravne trepalnice. V osnovi se lahko odločite za izgled »mačjih oči«, ki naredi vaše oči širše oziroma v obliki mandlja, Naraven look za bolj odprte/večje oči in Drama look zaradi katerega bodo vaše oči bolj izstopale. Ne bojte se eksperimentirati, preizkusit kaj novega, mogoče boste nov look preprosto vzljubili.

Kakšna je razlika med klasičnimi in volumenskimi trepalnicami?

 • Pri klasičnem podaljševanju trepalnic dodajamo en nekoliko močnejši podaljšek na eno naravno trepalnico, volumenske trepalnice pa pomeni da nalepimo 3 – 5 zares finih trepalnic na eno naravno, to nam omogoča zares poln in glamurozen efekt. Odločite se lahko tudi za kombinirano klasično + volumensko podaljševanje trepalnic.

Lahko še vedno uporabljam ličila?

 • Odgovor je DA. Še vedno se lahko ličite s senčilom ali pudrom, prosimo vas samo, da se izogibate črtalom. Še ena stvar, ki je ne priporočam pa je maskara, ne uporabljajte je na vaših permanentnih trepalnicah, če le ta ni namenjena uporabi s permanentnimi trepalnicami.

Ali lahko s podaljšanimi trepalnicami tudi plavam

 • Odgovor je seveda DA, lahko plavate z vašimi novimi trepalnicami. Imejte v mislih le to, da sol in klor počasi načenjata lepilo, ki ga uporabljamo pri podaljševanju. Proti temu se najlažje borite tako, da takoj po plavanju vaše trepalnice umijete, če se le da s posebnim čistilom, če ga nimate pa le nežno umijte s svežo sladko vodo.

Spala sem na trepalnicah in sedaj izgledajo hecno, kaj lahko naredim?

 • Umijte jih in nežno počešite s krtačko za trepke. Češite jih navzgor.

Kako jih očistim, da jih pri tem ne bi izgubljala?

 • Toplo priporočam čistilo za trepalnice. Čistilo je nežno a hkrati dela čudeže. Umijte trepalnice s čistilom in jih nežno razčešite s ščetkico za trepalnice.

Nekaj nasvetov za zdrave in lepe naravne trepalnice

Zakaj je podaljševanje primernejše kot umetne trepalnice?

K popolnemu izgledu pomaga tudi redna nega obraza, ki jo prav tako izvajamo v Beauty Spot Domžale.

Seznam prednosti podaljševanja trepalnic:

 • Maskare ne potrebujete več
 • Z njimi lahko plavate, se tuširate in tudi pri močnem potenju se ne morejo “razmazati”
 • Na dolgi rok cenejše kot umetne
 • Poln in eleganten izgled ves čas

Pošljite nam povpraševanje

Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času

tina s podaljšanimi trepalnicami
tehnika podalšjevanja 1 na 1
slika lepih trepalnic
trepalnice volumensko podaljševanje
tako izgledajo lepe pdaljšane trepalnicce
 • 0
 • september 12, 2018