Domžale
Ulica Nikola Tesla 15,
1230 Domžale
Tel: +386(0)31 747 044

Podaljševanje trepalnic

profesionalno

Specialisti za podaljševanje trepalnic s katerim se ukvarjamo že več kot 10 let. Pri svojem delu uporabljamo samo vrhunske materiale svetovno priznanih proizvajalcev, skrbimo za to da je izkušnja prijetna in da vaše nove trepalnice po podaljševanju izgledajo kot naravne. Zagotavljamo profesionalno storitev, to potrjujejo tudi številne navdušene stranke, ki se rade vračajo v naš studio. Hitro pokličite in se pustite navdušiti tudi vi.

gumb za klic beauty spot

Podaljševanje trepalnic cena

CENIK:

Nove trepalnice VOLUMEN Nove trepalnice 1 NA 1
Prvi obisk €70 Prvi obisk €60
Refil 2 tedna €40 Refil 2 tedna €30
Refil 3 tedne €50 Refil 3 tedne €40
Refil 4 tedne €60

PODALJŠEVANJE TREPALNIC ZA LEPŠI POGLED IN BOLJ UDOBEN VSAKDAN

Vedno smo rade urejene vendar nam časa za ličenje včasih tudi primanjkuje zato je podaljševanje trepalnic idealna rešitev. Dolge, goste in lepe trepalnice so tisto kar si želimo a morda nismo imele sreče, da bi bile trepalnice takšne že po naravi. Nanašanje maskare vsako jutro, po vsaki aktivnosti ali dežni kapljici ravno takrat, ko je to najmanj potrebno.

Če ste aktivni, zaposleni in vedno v stiski s časom (morda radi samo malce dlje podremate zjutraj), potem bodo permanentno podaljšane trepalnice kot nalašč za vas.

Če je maskara v vaši torbici nepogrešljiv pripomoček potem je to vaša rešitev. Ne samo, da boste po posegu brezskrbno skočili v vodo, morda pretekli kak kilometer ali se podali v savno brez skrbi, da boste “razmazani”, vaše trepalnice bodo takšne kot jih vidite v videospotih ali pri filmskih zvezdah. Glamurozne, daljše in polnejšega videza ter tako lahke, da niti vedeli ne boste da jih imate – permanentne trepalnice.

ZAKAJ PERMANETNO PODALJŠEVANJE TREPALNIC?

Če ste kdaj preizkusili trepalnice, ki si jih lahko namestite sami doma veste, da izgledajo nenaravno in umetno. Težava je tudi njihova obstojnost saj ostanejo na svojem mestu zelo kratek čas in jih je po kakem dnevu ali dveh potrebno ponovno namestiti. Ravno zaradi tega so permanentne trepalnice, ki vam jih namestim v mojem studiu, toliko bolj popularne.

Permanentno podaljševanje trepalnic zagotavlja povsem naraven izgled in predvsem neverjetno udobje. Postopek nanašanja je prijeten, ob pomirjujoči glasbi lahko celo zadremate. Nove, mehke trepalnice vsako posebej, eno za drugo natančno nalepim na vašo naravno trepalnico. Po posegu nihče ne bo opazil, da to niso vaše lastne trepalnice (hihi… pa vendar bodo dolge in goste)

KAKO POTEKA POSTOPEK PODALJŠEVANJA TREPALNIC

Ob prvem obisku se vam posvetim in skupaj bomo ugotovili kakšne so vaše želje in potrebe. Po posvetu vam bom glede na stanje vaših trepalnic predlagala tiste, ki bodo za vas najboljše. Ne bojte se, če so vaše trepalnice dolge najmanj štiri milimetre potem vam bom z veseljem namestila take, ki nikakor ne bodo poškodovale vaših naravnih trepalnic. Na žalost vam ne morem obljubiti zares ekstremnih rezultatov, če so vaše trepalnice že po naravi pretanke in kratke, ker bi s tem le škodovala vašim.

Če želite predvsem naraven videz potem vam ne svetujem nanosa trepalnic, ki so daljše kot vaše naravne.

Po posvetovanju kakšen videz želite doseči, vam na vaše trepalnice previdno nalepim umetne. Te ostanejo na svojem mestu dokler ne izpade vaša (60 – 90 dni), zato je na vsake tri tedne čas za refil (obnovo) – ponovno nanašanje svilenih trepalnic.

Postopek prvič ponavadi traja približno 2h, obnova pa 1 – 1,5h.

Za večjo obstojnost vam svetujem, da ste pozorni katera ličila uporabljate. Predvsem se izogibajte tistih, ki bazirajo na olju saj lahko uničijo lepilo in tako nove trepalnice prej odpadejo.

podaljševanje trepalnic med postopkom

POGOSTA VPRAŠANJA GLEDE PODALJŠEVANJA TREPALNIC

Bodo nove trepalnice poškodovale moje naravne?

 • Vrhunsko podaljševanje trepalnic, kot ga izvajam v Beauty Spot-u, zahteva izurjeno roko, oko in natančnost. Preden prvič začnemo s podaljševanjem, najprej preverim v kakšnem stanju so vaše naravne trepalnice in šele potem se skupaj odločiva katere bodo prave za vas. Tako je praktično nemogoče, da bi bile nove pretežke ali predolge, da bi lahko poškodovale vaše. V nekaterih primerih, ko je delo opravljeno površno in nestrokovno, lahko pride do prezgodnjega izpadanja naravnih trepalnic, če so podaljški pritrjeni na več kot eno naravno naenkrat ali, če so trepalnice predolge in pretežke za vaše naravne. Če je podaljševanje trepalnic opravljeno, tako kot pri nas – profesionalno, ni nobene skrbi, da bi se poškodovale vaše naravne.

Zakaj potrebujem refil trepalnic

 • Obstajajo trije razlogi zakaj morate na približno tri tedne hoditi na refil (ponovno podaljševanje trepalnic) . Prvi je, ker vaše naravne trepalnice rastejo in tako izrivajo permanentne trepalnice. Drugi razlog, vaše naravne trepalnice po naravi izpadajo (skupaj s podaljšanimi trepalnicami) in potem zopet zrastejo na istem mestu. Tretjič, lepilo popusti in podaljšane trepalnice odpadejo. Katerikoli izmed teh treh je lahko razlog, da izgubljate podaljške trepalnic in jih je potrebno nadomestiti z novimi.

Za katere trepalnice naj se odločim, ko pridem na podaljševanje trepalnic?

 •  Odgovor je v največji meri odvisen od tega kakšne oblike je vaše oko in kakšne so vaše naravne trepalnice. V osnovi se lahko odločite za izgled »mačjih oči«, ki naredi vaše oči širše oziroma v obliki mandlja, Naraven look za bolj odprte/večje oči in Drama look zaradi katerega bodo vaše oči bolj izstopale. Ne bojte se eksperimentirati, preizkusit kaj novega, mogoče boste nov look preprosto vzljubili.

Kakšna je razlika med klasičnimi in volumenskim podaljševanjem trepalnic?

 • Klasično podaljševanje trepalnic pomeni en nekoliko močnejši podaljšek na eno naravno trepalnico, Volumensko podaljševanje pa pomeni da nalepimo 3 – 5 zares finih trepalnic na eno naravno, to nam omogoča zares poln in glamurozen efekt. Odločite se lahko tudi za kombinirano klasično + volumensko podaljševanje trepalnic.

Lahko še vedno uporabljam ličila?

 • Odgovor je DA. Še vedno se lahko ličite s senčilom ali pudrom, prosimo vas samo, da se izogibate črtalom. Še ena stvar, ki je ne priporočam pa je maskara, ne uporabljajte je na vaših permanentnih trepalnicah, če le ta ni namenjena uporabi s permanentnimi trepalnicami.

Ali lahko s podaljšanimi trepalnicami tudi plavam

 • Odgovor je seveda DA, lahko plavate z vašimi novimi trepalnicami. Imejte v mislih le to, da sol in klor počasi načenjata lepilo, ki ga uporabljam za podaljševanje trepalnic. Proti temu se najlažje borite tako, da takoj po plavanju vaše trepalnice umijete, če se le da s čistilom za trepalnice, če ga nimate pa le nežno umijte s svežo sladko vodo.

Spala sem na trepalnicah in sedaj izgledajo hecno, kaj lahko naredim?

 • Umijte jih in nežno počešite s krtačko za trepalnice. Češite jih navzgor.

Kako jih očistim, da jih pri tem ne bi izgubljala?

 • Toplo priporočam čistilo za trepalnice. Čistilo je nežno a hkrati dela čudeže. Umijte trepalnice s čistilom in jih nežno razčešite s ščetkico za trepalnice.

Nekaj nasvetov za zdrave in lepe naravne trepalnice

Seznam prednosti podaljšanih trepalnic:
 • Maskare ne potrebujete več
 • Z njimi lahko plavate, se tuširate in tudi pri močnem potenju se ne morejo “razmazati”
 • Na dolgi rok cenejše kot umetne
 • Poln in eleganten izgled ves čas

Bi poizkusili?

10% popust na prvi obisk

volumensko podaljševanje trepalnic
podaljševanje trepalnic 1 na 1
podaljševanje trepalnic volumen
podaljševanje trepalnic
 • 0
 • september 12, 2018