fbpx

Ulica Nikola Tesla 15,
1230 Domžale
Tel: +386(0)31 747 044

Podaljševanje trepalnic

Beauty Spot Domžale

Specialisti za podaljševanje trepalnic s katerim se tu v Domžalah ukvarjamo že več kot 10 let. Če bi zjutraj radi spali dlje (nič več dolgotrajnega ličenja) in brez skrbi, da se vam bo “maskara razmazala” ravno takrat, ko je to najmanj potrebno ter bili vedno brezhibno urejeni, potem je to tisto kar potrebujete. Pri podaljševanju uporabljamo samo vrhunske materiale, svetovno priznanih proizvajalcev in skrbimo za to da je izkušnja prijetna.

Kliknite na spodnji gumb, pokličite in rezervirajte termin.

gumb za klic beauty spot

zelo natančno podaljševanje trepalnic

Cena podaljševanja trepalnic

Cena za podaljševanje trepalnic je odvisna od postopka za katerega se odločite. Lahko se odločite za volumensko podaljševanje ali 1 na 1. Cena za volumenske trepalnice je nekoliko višja, ker zahteva več časa in materiala, a je končni rezultat lahko veliko lepši.

CENIK podaljševanja trepalnic:

Cena volumenske trepalniceCena trepalnice 1 na 1
Prvi obisk/refil nad 5 tednov 75 €Prvi obisk 65 €
Refil do 2 tedna 35 €Refil do 2 tedna 30 €
Refil 3 do 4 tedne 50 €Refil 3 do 4 tedne 45 €
Refil nad 4 tedne 60 € Refil nad 4 tedne 50 €

podaljšane trepalnice v Beuty Spot Domžale

PODALJŠEVANJE TREPALNIC ZA LEPŠI POGLED IN BOLJ UDOBEN VSAKDAN

Vedno smo rade urejene vendar nam časa za ličenje včasih tudi primanjkuje zato je podaljševanje  idealna rešitev. Dolge, goste in lepe trepalnice so tisto kar si želimo a morda nismo imele sreče, da bi bile trepalnice takšne že po naravi. Nanašanje maskare vsako jutro, po vsaki aktivnosti ali dežni kapljici ravno takrat, ko je to najmanj potrebno.

Če ste aktivni, zaposleni in vedno v stiski s časom (morda radi samo malce dlje podremate zjutraj), potem bodo permanentno podaljšane trepalnice kot nalašč za vas.

Če je maskara v vaši torbici nepogrešljiv pripomoček potem je to vaša rešitev. Ne samo, da boste po posegu brezskrbno skočili v vodo, morda pretekli kak kilometer ali se podali v savno brez skrbi, da boste “razmazani”, vaše trepalnice bodo takšne kot jih vidite v videospotih ali pri filmskih zvezdah. Glamurozne, daljše in polnejšega videza ter tako lahke, da niti vedeli ne boste da jih imate – permanentne trepalnice.

ZAKAJ PODALJŠEVANJE?

Če ste kdaj preizkusili trepalnice, ki si jih lahko namestite sami doma veste, da izgledajo nenaravno in umetno. Težava je tudi njihova obstojnost saj ostanejo na svojem mestu zelo kratek čas in jih je po kakem dnevu ali dveh potrebno ponovno namestiti. Ravno zaradi tega so permanentne trepalnice, ki vam jih namestim v mojem studiu, toliko bolj popularne.

Podaljševanje trepalnic zagotavlja povsem naraven izgled in predvsem neverjetno udobje. Postopek nanašanja je prijeten, ob pomirjujoči glasbi lahko celo zadremate. Nove, mehke trepalnice, vsako posebej, natančno nalepim na vašo naravno trepalnico. Po posegu nihče ne bo opazil, da to niso vaše lastne trepalnice (hihi… pa vendar bodo dolge in goste)

Nekaj nasvetov za zdrave in lepe naravne trepalnice

Zakaj je podaljševanje trepalnic primernejše kot umetne trepalnice?

K popolnemu izgledu pomaga tudi redna nega obraza, ki jo prav tako izvajamo v Beauty Spot Domžale.

Seznam prednosti podaljševanja trepalnic:

  • Maskare ne potrebujete več
  • Z njimi lahko plavate, se tuširate in tudi pri močnem potenju se ne morejo “razmazati”
  • Na dolgi rok cenejše kot umetne
  • Poln in eleganten videz ves čas

Pošljite nam povpraševanje

Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času

tina s podaljšanimi trepalnicami
tehnika podalšjevanja 1 na 1
slika lepih trepalnic
trepalnice volumensko podaljševanje
  • 0
  • 12 septembra, 2018