fbpx

Premor med nošenjem podaljšanih trepalnic

premor s trepalnicami

Drage moje, no pa je prišel čas, ko bomo/boste »prisiljene« imeti premor med nošenjem podaljšanih trepalnic, za katerega se nekatere odločate že kar precej let.

Velikokrat se pojavi vprašanje ali je premor sploh potreben?!?

Premor med nošenjem podaljškov nikakor ni nujen, če je storitev opravljena PRAVILNO! To pomeni, da izberemo pravilno dolžino in debelino umetnih trepalnic glede na naravne.

Pri lepljenju smo še posebej pozorni na to, da je količina uporabljenega lepila ravno prava in trepalnice niso zlepljene med seboj.  Med postopkom lepljenja pa pazimo tudi na naše »mladičke« (novo izrasle trepalnice, ki so še kratke in nežne).

Samo na ta način lahko zagotovimo, da se naravne trepalnice ne bodo poškodovale navkljub podaljškom in smo lahko brez skrbi, da potrebujemo premor.

Sama imam »najraje« stranke, ki na podaljševanje trepalnic k meni hodijo že od samega začetka saj tako lahko stalno spremljam stanje njihovih naravnih trepalnic in po potrebi tudi predlagam premor, ki pa po večini ob pravem nanosu trepalnic (in seveda tudi skrbi stranke po nanosu) res ni potreben.

Toda…

Mogoče je včasih kakšen mesec brez podaljškov čisto priporočljiv, da ženske ne pozabimo, da smo tudi naravno zelo lepe.

V tem času, ko smo prisiljeni biti doma, se bodo naše naravne trepalnice »spočile« in obnovile ter bodo zato ob novem setu podaljškov še gostejše in lepše.

Pa še en nasvet: za obnovo in nahranitev trepalnic v tem času »pavze« uporabite ricinusovo olje, saj vam jih bo to lepo okrepilo in pripravilo na nove permanentne trepalnice.

Pazite tudi na zdravo prehrano, ki bo pomagala k lepši in negovani koži na obrazu.

Se kmalu spet vidimo in ostanite zdrave 😉

Share this post