fbpx

Zakaj morajo biti permanentne trepalnice narejene profesionalno

Na kaj morate biti pozorni preden se odločite za permanentne trepalnice

Preden se odločite za permanentne trepalnice se najprej pozanimajte kdo je tisti, ki vam jih bo naredil. Naj vam ne bo nerodno zastaviti dodatnih vprašanj, pozanimajte se o izkušnjah in materialih, ki jih uporabljajo pri podaljševanju trepalnic. Polagamo vam na srce, naj na vašo odločitev ne vpliva ugodna cena. Samo profesionalno izveden postopek zagotavlja vrhunske rezultate in za vaše oči zdravo ter varno odločitev.

Neprofesionalno opravljen postopek podaljševanja je lahko za vas tudi neprijeten

Pride lahko do trajnih poškodb, če so podaljški predolgi glede na vaše lastne ali prilepljene povsem pri korenu, lahko pride do izpadanja vaših trepalnic, ker so preobtežene in nepravilno obremenjene. Večkrat kot je postopek opravljen nepravilno, večkrat bodo trepalnice prezgodaj odpadle, to počasi pripelje do tega, da trepalnica na tem mestu ne raste več-

Odločite se za lepotni salon, ki velja za specialista na področju permanentnih trepalnic, ne prepustite vaših oči nekomu, ki je ravno kupil pripomočke za lepljenje trepalnic in oglašuje najugodnejšo ceno. Verjetno se s tem ukvarja zgolj zato, ker je pri prijateljici slišala, da so “trepke” trenutno v trendu.

Vprašajte se ali je punca, ki vam bo podaljševala trepalnice, obiskovala šolanja in je prejela certifikat, ki ga dobiš po opravljenem šolanju. Koliko časa se v salonu, za katerega se odločate, že ukvarjajo s tem, tudi to je lahko dober podatek o kvaliteti storitve. Vedeti morate tudi kakšne materiale uporabljajo, je lepilo farmacevtsko testirano in ima vse certifikate. Kvaliteta permanentnih trepalnic, ki jih uporabljajo je pomembna. Če so podaljški trepalnic plastični na otip in težki, zahtevajte druge še bolje pa je, da poiščete nekoga drugega, ki uporablja boljše materiale.

V našem studiu se s tem ukvarjamo že več kot deset let. Lahko se pohvalimo s številnimi zadovoljnimi strankami, ki se redno vračajo v Beauty Spot.

permanentne podaljšane trepalnice

Posvetujte se glede dolžine trepalnic, ki jih boste imeli

Pred postopkom v našem salonu vedno najprej pogledamo moč, dolžino in zdravje vaših trepalnic in se na podlagi tega skupaj odločimo katera dolžina je za vas najprimernejša. Nikakor ne želimo škodovati vašim naravnim trepalnicam, zato je ta korak v postopku zalo pomemben. Od dolžine in debeline trepalnic je tudi odvisno kako naravno bodo nove trepalnice izgledale.

Ko se enkrat odločimo katera dolžina trepalnic odgovarja se začne postopek nanašanja. Prvič postopek traja do dve uri, refil pa od ene do ure in pol, odvisno koliko trepalnic je potrebno dopolniti.

Na koncu lahko preverite, če so vaše trepalnice dobro narejene tako, da s ščetkico (kar pri nas naredimo že mi) razčešete trepalnice, če se glavniček zatakne pomeni, da so trepalnice zlepljene in to lahko pomeni izpadanje vaših trepalnic zaradi preveč nanesenega lepila. Pri nas posebej pazimo na to, da je vsaka trepalnica ali čopek, nalepljena mikroskopsko natančno z ravno prav lepila,

Če ste bile na trepkah nekje, kjer so se vam pojavile »bunkice« lepila pri vekah ali so vaše trepalnice razmršene vam svetujemo, da jih odstranite saj lahko poškodujejo vaše. Ne odstranjujte jih sami, naj to namesto vas naredi strokovno usposobljena oseba.

Poanta tega zapisa se skriva v tem, da bi radi sporočili, da so permanentne trepalnice nekaj povsem varnega in vašim očem neškodljivega, če to opravi oseba, ki je za to pravilno usposobljena, pri nas smo specialisti za vrhunsko podaljšane trepalnice in zagotavljamo popolno storitev.

Preden se odločite za nekaj cenovno ugodnega še enkrat premislite, kaj zares hočete in ali želite svojim očem samo najboljše. Obiščite nas in vaše trepalnice bodo poudarile vaše oči, pogled bo zapeljivejši in še to – maskare ne boste potrebovali več 😉

Permanentne trepalnice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberite si kakšna je razlika med umetnimi trepalnicami in permanentnimi ter še malo o podaljševanju trepalnic.

Vas morda zanima nega obraza?

Share this post