fbpx

Veste da med gel nohti in gelish nohti obstaja razlika? Permanentno lakiranje ni enako kot gel nohti.

Čeprav se sliši skoraj povsem enako, izraz gelish nohti oziroma permanentno lakiranje, predstavlja lakiranje s permanentnim lakom , drug izraz pa izdelavo oziroma oblikovanje nohtov s posebnim gelom.

Permanentno lakiranje

Za tovrstno lakiranje se uporablja permanentni lak, ki ga na nohte nanesemo z navadnim čopičkom, kot vsak drug lak za nohte, a ga na koncu postopka še dodatno posušimo pod UV lučjo. Poleg popolne zaščite nohta, permanentni lak tudi prekrije morebitne površinske poškodbe nohtov. Permanentno lakiranje zagotavlja naraven, zdrav videz, ker se barva popolnoma sprime z vašimi nohti.
Kar morate vedeti je, da s permanentnim lakiranjem nohtov ni možno podaljševati ali jih dodatno oblikovati, z obstojno barvo prekrijemo vaše naravne nohte in la ta zdrži tudi do štiri tedne.
Permanentno lakiranje priporočamo vsem z zdravimi nohti.

In kaj so potem gel nohti?

Imate težave s prekratkimi nohti, ki se lomijo, mogoče radi grizete vaše nohte pa bi se radi odvadili? Poznamo rešitev – gel nohti. Z gelom za nohte, ki se prav tako suši pod UV lučjo, lahko vaše naravne nohte podaljšujemo, oblikujemo in ojačamo. Čeprav so noti, zaradi dodatne plasti gela, nekoliko debelejši, jih oblikujemo tako, da ne izpadejo kot umetni. Pri delu pazimo na to, da jih oblikujemo po obliki vaših nohtov in jih prilagodimo vašim prstom. Gel najprej nanesemo na nohte in ga posušimo, ko pridemo do željene dolžine jih oblikujemo in na koncu še pobarvamo z izbrano barvo. Obstojni so bolj kot permanentno lakirani nohti a je vseeno priporočljivo obnavljanje na približno pet tednov. V tem času namreč nohti po naravni poti toliko zrastejo, da se vidi narastek.

Z gelom dosežem lep in zdrav izgled nohtov, čeprav so vaši naravni morda mehki, lomljivi ali poškodovani. Tega s permanentnim lakom ni možno storiti. V primeru, da grizete nohte vas bo lepota gel nohtov hitro odvrnila od tega početja, ko bost enkrat videli kako lepi so lahko vaši nohti, boste hitro prenehali s to razvado 😉

Naj vaši nohti zasijejo v povsem novi luči in naj govorijo namesto vas. Bodi lepa, bodi ženska 😉

permanentno lakiranje nohtov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poleg popolnih gelish nohtov pri nas poskrbimo tudi za izjemno lepe trepalnice, če imate težave s kožo vam lahko pomagamo odpraviti tudi te, z redno nego obraza.

Share this post