fbpx

Kako do zdravih in lepih, naravnih trepalnic

Zdrave, lepe in dolge naravne trepalnice, so nekaj kar si želi vsaka ženska. Čeprav se ne odločite za podaljške, si preberite ta nasvet – kako do lepih, naravnih trepalnic.

kako do lepih naravnih trepalnic

Začnimo pri MASKARI, ki je eden najbolj priljubljenih ženskih produktov

Pri maskari vedno upoštevajmo rok uporabe, saj stare maskare naredijo trepalnice krhke in posledično hitreje odpadejo, hkrati pa lahko povzročajo tudi vnetje oči. Izberimo maskaro, ki je kvalitetna in predvsem neagresivna, torej ne uporabljajmo vodoodpornih saj le te težko odstranimo, kar pa pomeni, da bomo pri odstranjevanje preveč grobe.

Če imate opcijo pa vam bodo trepalnice »hvaležne«, če jih kakšen dan ne namažete in jim pustite, da zadihajo.

Kakšen odstranjevalec ličil uporabljamo

Pomembno je kakšen ODSTRANJEVALEC ličil uporabljamo, naj bo čistilo neagresivno, pomembno pa je, da vsak večer makeup temeljito, vendar nežno odstranimo. Trepalnic ne drgnemo, jih ne vlečemo, ampak nežno tapkamo z vatko, dokler se maskara ne raztopi.

Pazljive pa smo tudi, ko uporabljamo kodralnik za privihanje, saj korenine niso tako močne in jih lahko poškodujemo.

Uporabljajmo olje

Po čiščenju trepalnic lahko nanesete poljubno naravno OLJE za krepitev. Izbira na trgu je pestra: arganovo, kokosovo, itd., meni najljubše je RICINUSOVO OLJE, ki ga vmasiramo v veke ob korenu trepalnic.

Masaža vek poveča pretok krvi in stimulira rast trepalnic, zato si dvakrat dnevno nežno zmasirajte veke in s tem pomagajte trepalnicam pri hitrejši rasti. Na prst kapnemo kapljico olja in masiramo veko po liniji trepalnic.

Druga opcija pa je krtačenje trepalnic, saj tudi to spodbuja lasne mešičke in s tem vplivamo na rast trepalnic. Češemo lahko dvakrat dnevno, ne več kot deset minut, lahko z očiščeno staro maskaro ali glavničkom za trepalnice »namočenim« v naravno olje.

Tudi ZDRAVA IN PRAVILNA PREHRANA prispeva svoj delež k lepim trepalnicam zato poskrbite, da vnesete v telo dovolj vitaminov in proteinov, nekaj tega najdemo v ribah, jajcih, oreščkih in bananah.

Če pa bi radi zares, goste in dolge trepalnice, potem pa nas pokličite in se dogovorite za termin podaljševanja trepalnic 😉

Share this post