Domžale
Ulica Nikola Tesla 15,
1230 Domžale
Tel: +386(0)31 747 044

Nega obraza

sproščujoče

Redna nega obraza je predpogoj za zdravo in lepo kožo, ki zagotavlja mladosten videz. Nič več težav z aknami, mastno kožo, pordelo kožo in gubami. Zagotavljam vam, da se vam bom 100% posvetila in med vsemi negami obraza, ki jih ponujam izbrala tisto, ki bo najbolj primerna za nego vaše kože. Ob obisku studia lepote Beauty Spot, najprej pozorno analiziram trenutno stanje vaše kože in se na podlagi tega skupaj odločimo, katera oblika nege obraza bi bila najprimernejša za vas.

Nega obraza pa ni zgolj nanašanje maske na vaš obraz in čiščenje kože. Nega obraza je predvsem sproščujoče doživetje, pri katerem boste poleg sijoče in mehke kože deležni še prijetne vratne in ramenske masaže ter čutno masažo rok. Nega obraza je odličen način, da se v prenatrpanem dnevu sprostite in izognete stresu, verjemite mi počutili se boste kot prerojeni.

Nega obraza pomaga ohranjati zdravo kožo:

• Zunanji sloj kože je čist, gladek in mehak
• Zagotavlja dovolj vlage v zunanjih slojih kože
• Omogoča boljšo prekrvavitev živih kožnih celic in tkiv
• Pomaga preprečevati okužbe
• Zagotavlja zaščito pred zunanjimi poškodbami

Z redno nego obraza boste svoji koži na obrazu zagotovili vse kar potrebuje, da bo dlje časa zdrava in lepa.

Za vse nege obraza uporabljam vrhunske izdelke SKEYNDOR – znamka z več kot 45 letno tradicijo. Poleg tega vam nudim tudi nasvete za nego doma in ponosna sem, da vam lahko ponudim vrsto profesionalnih izdelkov za obraz, da boste še naprej izboljševali stanje kože v udobju svojega doma. Za vse dodatne informacije me lahko kadarkoli pokličete, vesela bom vašega klica.

Bi poizkusili?

10% popust na prvi obisk

volumensko podaljševanje trepalnic
podaljševanje trepalnic 1 na 1
gel nohti
gelish nohti
  • 0
  • avgust 25, 2018