Domžale
Ulica Nikola Tesla 15,
1230 Domžale
Tel: +386(0)31 747 044

Gelish nohti, gelirani nohti - manikura

lepi nohti - ogledalo duše

Perfektni nohtki so ogledalo vaše duše. Za žensko velja, da je urejena takrat, ko ima urejene nohte in roke. Izbirate lahko med gel nohti, geliranimi nohti, seveda pa se z veseljem lotim tudi nail art-a. Z lepimi nohti boste brez izgovorjene besede vsem pokazali, da so vam pomembne tudi najmanjše podrobnosti.

Z mojo pomočjo bodo tudi vaši nohtki govorili glasno ;). Za zdrave nohte je predvsem pomembna redna nega in skrb, prav tako kot to velja za ostale dele vašega telesa. Vaši nohti so v veliki meri tudi ogledalo vašega zdravja. Lepe ženske roke in urejeni nohti so že od nekdaj občudovani in zavedati se morate, da so oči vašega sogovornika vedno uprte tudi v roke, zato si vzemite nekaj časa tudi za nego nohtov.

ZAKAJ MANIKURA?

Ker so velikokrat prav roke ključni element prvega vtisa. Ker je za zdrave in lepe nohte potreben profesionalen pristop in natančna izvedba.

Skupaj se bomo odločili za metodo, ki bo za vas najprimernejša. Gelish nohti, gelirani nohti mogoče kaj drugega, skupaj bomo dosegli, da boste iz studia lepote Beauty Spot odšle samozavestnejše.

Bi poizkusili?

10% popust na prvi obisk

gel nohti
gelish nohti
lepi nohti
  • 0
  • januar 25, 2017